keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kevään merkki - vihreää villaan

Varma kevään merkki on se, kun tämä rouva alkaa pakkomielteen lailla vaihtaa sisustusta keväisemmäksi ja tämä sisustusvimma alkaa olkkarin sohvatyynyistä. Niinpä tänäkin keväänä nähtiin sama traditio. Vaikka vaatehuoneessa onkin kattava valikoima sisustustyynyjä ja niihin päällisiä, piti nyt saada jotain uutta ja kunnolla vihreää, vaikka en ole ollenkaan vihreän ystävä. Kiersin kangaskaupassa pitkään hakemassa oikeanlaista kangasta ja löytyipä se lopulta; heleänvihreä Magnolia-kangas ja hintaa huimat 5e/metri. Lähes huokaisin helpotuksesta kassalla, kun juuri oikeanlainen kangas löytyi ja kevät saatiin jälleen tähän villaan.



Koska taloudessamme on lapsia kolme kipaletta, otan sen sisustusjutuissakin huomioon. Niinpä ompelin tyynynpääliset vetoketjullisena, jotta ne on helppo pestä kun on tarpeen. Olen arkaillut vetoketjujen ompelua, kunnes noin vuosi sitten päätin opetella sen ja tein juurikin tyynynpäälliset. Jälleen Tosimummon blogista löytyi tähän loistava ohje, jolla sain kammon voitettua ja tyynynpäällisistä tuli todella siistit.


Kangas: Magnolia Eurokankaasta
Vetoketjut: Jätti-Rätti
Ohje: Tosimummon blogi (kts. linkki yllä)


Olen pari vuotta sitten ommellut samasta kankaasta, mutta vaaleanpunaisesta versiosta pöytäliinan keskimmäisen lapsen synttärikutsuille. Kaunis kangas! Nyt on kevät saapunut meidän villaan :)



-Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti